CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

Csapatépítő nyomozás (outdoor)

Egy bűntény helyszínére csöppenek a résztvevők. A csapatok feladata, hogy a bűntény nyomába eredjenek, nyomok után kutassanak, csapatépítő kihívásokat teljesítsenek, rejtvényeket és feladatokat oldjanak meg.42462519_2162463497121406_418316264008581120_o.jpg

A csapattagok közös munkával tudják összeilleszteni az információdarabkákat és úgy juthatnak közelebb a megoldáshoz.  A programot kitűnően lehet egy egész napos csapatépítő rendezvényként is alkalmazni.

A játék során a résztvevők bejárhatják Kisoroszit, megismerhetik történelmét, ismereteket nyerhetnek erről a csodálatos településről. A nyomozás segít összehozni a munkatársakat, hatékonyan gyakorolhatják a feladatok közös megoldását, az együttműködést.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akiknek fontos a csapatmunka, az együttműködés, a csoporton belüli kommunikáció,a döntéshozatal és a problémamegoldás fejlesztése.

Helyszín: Kisoroszi falu

Időtartam: 2 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő

Információrendezveny@raczfogado.hu 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr5914627916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása