CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

RÓLUNK

Napjainkban egyre népszerűbbek a csapatépítő tréningek, élményprogramok, melyeknek számos pozitív hatása van a munkavállalókra, családtagokra, baráti társaságra, egyéb csoportokra.

Egyre több cég tartja fontosnak, hogy alkalmazottaik élvezzék a munkahelyükön eltöltött időt, így az egészséges, boldog és elkötelezett munkaerő hatékonyabban tud a munkájában teljesíteni, illetve ez által csökkenthető az egy alkalmazottra jutó költség.

Az élményalapú csapatépítő tréningeink segítenek összekovácsolni a cég, család, baráti társaság tagjait, a játékok erősítik a csapat együttes munkáját, együttműködésre ösztönzik a munkatársakat a mindennapi munkavégzés során. Fejlesztik a személyek közötti probléma megoldást és a döntéshozó képességet. A kollegák megismerik egymás személyiségét, erősségét, hiányosságát, illetve gyakorolhatják egymással a kommunikációt. A munkahelyi barátságos légkör segíti a hatékonyság és a termékeny munkavégzés fokozását, hiszen az összeszokott csapat egyszerűbben veszi a munka során felmerült akadályokat.

Csapatépítő programjaink az egyének csapatjátékossá való átképzését, az egyéniségek, rejtett képességek kibontakozását, az alkalmazkodás, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, hatékonyság, döntéshozatal fejlesztését célozzák, amely a mindennapoktól eltérő szokatlan, újszerű feladatok, módszerek segítségével, szakképzett tréner vezetésével történik.

Szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi csapatépítő programjainkat, amelyek igény szerint kombinálhatóak, és amelyeket cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak ajánlunk, a páratlan szépségű Dunakanyar leggyönyörűbb helyén, Kisorosziban.

Programjaink egész évben, a téli hónapokban korlátozottan elérhetőek, étkezést, szállást biztosítunk.A programjainkhoz külön italcsomag is rendelhető, kérje árajánlatunkat!

Helyszín: Kisoroszi Rácz Kert, Szigetcsúcs, falu (outdoor) ,Kisoroszi Rácz Fogadó (indoor)

Étkezés: reggeli – ebéd – vacsora, egyeztetés szerint, kérje ajánlatunkat!

Szállás: Rácz Fogadó, Szigetcsúcs Táborozóhely, egyeztetés szerint, kérje ajánlatunkat!

 Információrendezveny@raczfogado.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr3514627800

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása