CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

Kerékpártúra a Magyar tanyára (outdoor)

A csapattagok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös kerékpározás. A friss levegőn való közös, kellemes mozgás, az együttlét jó érzést ad, és örömet okoz, miközben az élmény összehozza a tagokat. Gyönyörű, ligetes, forgalommentes kerékpárúton jutunk el Tahitótfaluba, egy igazi, autentikus tanyára, ahol sajt, szürke szarvasmarha szalámi és racka juh pástétomkóstoláson veszünk részt.fb_img_1550059874537.jpg

Megnézzük a szürke marha gulyát, a racka juhokat, megismerkedünk néhány népi játékkal, íjászkodunk, karikás ostorozunk és lovagolhatunk is.fb_img_1550059905808.jpgfb_img_1550059896874.jpgfb_img_1550059846433.jpg

A szakasz 7 km, azaz oda-vissza 14 km, melyet kényelmes tempóban teszünk meg.

Igény esetén italcsomag is rendelhető.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik friss levegőn való, kellemes mozgással egybekötött vidám, beszélgetős, kóstolóval, vidám vetélkedővel egybekötött, csapatépítő programon szeretnének részt venni, gyönyörű környezetben - miközben a csapattagok jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik a csoportkohéziót, az együttműködést és a kommunikációt.

Időtartam: 3-4 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő, esőköpeny, naptej, kalap

Információrendezveny@raczfogado.hu 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr5714627852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása