CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

Barangolás Szentendrén(outdoor)

Kellemes csapatépítő program lehetőség idegenvezetéssel bejárni és megismerni Szentendrét. Végigsétálunk az óvárosi, gyönyörű macskaköves Dumtsa Korzón, különböző múzeumokat látogatunk meg (Marcipán Múzeum, Kovács Margit Múzeum, stb.), miközben fagylaltozunk, majd a felújított romantikus Duna –parton visszasétálunk autóinkhoz, és Kisorosziba visszatérve elköltjük ebédünket vagy vacsoránkat.hungary-3544387_1920.jpg

A résztvevők saját autóval vagy transzferrel utaznak a helyszínre. A kirándulás során felmerülő költségeket (belépők, fagylalt stb.) mindenki egyénileg fizetik.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik idegenvezetéssel, vidám, kellemes hangulatban szeretnék megismerni Szentendrét, szeretnének sétálni, múzeumokat, helyi nevezetességeket látogatni kényelmesen sétálva, közben beszélgetve, fagylaltozva. A közös program, a beszélgetések segítenek a résztvevőknek jobban megismerni egymást, és jobban összekovácsolódni. A vidám hangulatú, közös célirányos időtöltés, a közös művelődés, kellemes emlék lesz a közösség számára.

Helyszín: Szentendre

Időtartam: 3-4 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő, naptej, esőkabát

 Információrendezveny@raczfogado.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr4214627932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása