CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

Falusi 7 próba (outdoor)

Falusi játékokból, eszközökből összeállított vidám, játékos és mozgalmas feladatsorozat, amely önfeledt szórakozást, kikapcsolódást nyújt a csapatok számára. A csapattagok összemérhetik tudásukat a legkülönfélébb népi hagyományőrző játékokban, miközben jobban megismerik egymást, fejlődik együttműködési és kommunikációs készségük. A 7 próbát a Szigetcsúcson, egy mesés réten tartjuk meg.dsc02185_ok.jpg

Feladatsorozat

1, Taliga szlalom bekötött szemmel, kukoricamorzsolás, célba dobás

2, Pilickézés

3, Célba lövés csúzlival

4, Létrafutás begyűjtéssel

5, Koszorúdobás kétkezes kardra

6, Seprűn futás, tojásmentés

7, Falusi bajvívás

(szekercedobás, körbála terelés (erőpróba: 400 kg-os körbála A-ból B-be gurítása)

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretnék vidám hangulatban, erőpróbában jobban megismerni egymást, és önmagukat, a rejtett képességeiket, fejleszteni a csoportkohéziót, a hatékony kommunikációt, a probléma megoldást, az egyéniségek kibontakozását.

Helyszín: Kisoroszi Rácz Kert

Időtartam: 2 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, edzőcipő

Információrendezveny@raczfogado.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr4914627826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása