CSAPATÉPÍTÉS

KISOROSZI

Kézműves alkotás (indoor, outdoor)

A közös alkotómunka, a festés egy remek lehetőség a csapatépítésre. A résztvevők kellemes környezetben (réten, vagy teremben) külön-külön, vagy közösen festenek egy nagy képet, vagy megalkotják a csapat közös mandaláját, akár absztrakt montázst is készíthetnek. A közösen alkotás a munkahely vagy egy közösségi tér dísze is lehet, amely emlékeztet a közös alkotás örömére.racz_fogado_duna_2_1.jpg

(közös festés, mandalafestés, húsvéti tojásfestés, karácsonyi mézeskalács készítés)

Továbbá közösen készülődhetnek egyes ünnepekre, húsvéti tojásfestéssel, karácsonyi mézeskalács készítéssel stb.

Az alkotómunkákat igény esetén vezetett meditációval kezdjük, hogy a csapattagok még inkább megnyíljanak az alkotó fantáziának és folyamatnak.

Javasolt: olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik kellemes hangulatban, feladatmegosztó vagy egyéni alkotással, kreativitással szeretnék egymást még jobban megismerni, még jobban összekovácsolódni.

A program fejleszti a csoportkohéziót, az egymás iránti érzékenységet, kreativitást és a kommunikációt.

Helyszín: Kisoroszi Rácz Fogadó, Rácz Kert, Szigetcsúcs

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, amely festékes lehet, kinti program esetén: fürdőruha, naptej

Információrendezveny@raczfogado.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszicsapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr5414627928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CSAPATÉPÍTÉS

A Dunakanyarban lévő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmas aktív kikapcsolódásra. A festői környezet a természeti és az építészeti értékek, ideális helyet biztosítanak csapatépítő és élményprogramok megrendezésére. A kerékpáros turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

Rácz Fogadó

ff_logo.jpg

szigetcsucs_blog_borito_1_2.jpg

kisoroszi_fotok_ok.jpg

link_szoveg_60.jpg

süti beállítások módosítása